1 Eylül 2014 Pazartesi

Adam Fawer - Empati E-Kitap İndir

  Hiç yorum yok
Yaşamınızın kontrolü sizde değil! Öyle olduğunu düşünebilirsiniz, ama yanılıyorsunuz. Elbette ki kendi kararlarınızı kendiniz vermekte özgürsünüz. Bu kitabı kapatabilirsiniz. O sandalyede oturmaya devam edebilirsiniz. Ya da gözlerinizi oymak gibi çılgınca bir şey yapabilirsiniz. Ne isterseniz yapabilirsiniz. Ama sorun şurada: Ne isteyeceğinizi kontrol edemezsiniz. Her davranışınızı önceden belirleyen arzularınız ruhunuzun o kadar derinlerine işlemiştir ki, onlara dikkat bile etmezsiniz. Ve bu da sizi mükemmel bir köle yapar. Bu nedenle, hayatınızı yaşamaya devam edin. Ne isterseniz yapın. Sadece isteklerinizin tümüyle sizin kontrolünüzde olmadığı...

Olasılıksız kitabı ile bir anda dünyanın tanıdığı bir yazar olan Adam Fawer Empati ile yine çok çarpıcı bir kitaba imza atıyor ve kişisel gelişim üzerine aklınızı allak bullak ediyor.

Empati kitabında Adam Fawer insanoğlunun yaptıklarına farklı bir gözle bakıyor. İnsanoğlu her şeyi yapmak da özgürdür. İstediğini istediği zaman yapar fakat bilinenin aksine buna kendisi vermez. Kendi içindeki arzuları karar verir. Bu yüzden insan ne isteyeceğini kontrol edemez ve bu yüzden arzularının kölesidir. Yani asla özgür değildir.

                                                                            İyi Okumalar


                                                                        Pdf indir | ePub indir

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder